Praktisk info
Vi har som udgangspunkt fri besøgstid. Du kan komme på besøg, når det passer din indlagte pårørende og dig bedst.
Det kan dog ske, at personalet beder dig undgå bestemte tidspunkter af hensyn til patienterne. Der kan også være særlige regler for enkelte afsnit.
Hvis du er i tvivl om, hvornår det er bedst at komme på besøg, så snak med personalet i den afdeling eller det afsnit, hvor din pårørende er indlagt.
Find alle afdelinger og afsnit på Nykøbing F. Sygehus her.
Syg eller sløj
Hvis du er syg eller sløj, så vent med besøget. Patienter er meget sårbare over for infektioner.
Hygiejne
Vi anmoder om, at du husker at vaske og spritte hænder hos os. Det hjælper med at beskytte vores patienter mod infektioner.
Du finder spritstandere ved alle indgange og flere steder på afdelingerne.
Opholdsrum
Brug opholdsrummene til besøg, hvis det er muligt. Specielt hvis din pårørende er indlagt på en stue med flere senge.
Du kan se en oversigt over tappesteder i dit område på bloddonor.dk samt de mobile tappeenheder. Her finder du også åbningstiderne.
Læs mere om bloddonation.
Blodprøver og EKG bliver taget på Klinisk Biokemisk Afdeling.
Se mere om tidsbestilling, ventetid og svar
Du må gerne medbringe afskårne blomster, der kan sættes i en vase. Af hensyn til hygiejne må du ikke medbringe planter med jord på.
I nogle tilfælde har du ret til at blive kørt til og fra sygehuset eller få dækket dine transportudgifter.
Læs mere om befordring
På Find vej finder du et kort over sygehuset samt de omkringliggende parkeringspladser. Under kortet finder du links til alle afsnit, ambulatorier, klinikker mv. på sygehuset. Klikker du på linket, får du en vejledning til, hvordan du finder fra indgangen hen til der, hvor du skal møde op.
Du kan også finde oversigtskort opsat rundt omkring i terrænet ved sygehuset. Du finder blandt andet et kort på gavlen af bygningen ved Ejegodvej 63, på hjørnet af Athena-Huset og ved stien mellem indgang 62 og 62B.
Som udgangspunkt må du gerne tage billeder, video og lydoptagelser på sygehuset - men kun hvis du har klart og tydeligt samtykke fra alle patienter, pårørende og personale, der er i omgivelserne.
Du må ikke fotografere eller optage uden klart og tydeligt samtykke.
Der kan være særlige områder på sygehuset, hvor fotografering og optagelse ikke er tilladt. Spørg personalet i afdelingen, hvis du er i tvivl.
Rundt omkring sygehuset finder du små grønne oaser, hvor du som patient eller pårørende til en indlagt patient er velkommen til at sidde og få lidt frisk luft og nyde vejret.
Når du er indlagt eller på besøg, er du velkommen til at bruge vores gratis internet med din bærbare computer, telefon eller tablet.
Sådan gør du:
- Åben trådløs forbindelse på computer, telefon eller tablet.
- Vælg det trådløse netværk "REGSJGUEST" og opret forbindelse.
- Åben en internetbrowser og gå eksempelvis på Google.dk. Kort tid efter får du en ny side, hvor du kan oprette gæsteadgang.
- Udfyld navn og adresse i felterne.
- Accepter brugervilkår ved at sætte i flueben i feltet.
- Tryk på knappen "Registrer"
- Nu får nu en ny side, der bekræfter gæsteadgang.
Tryk på Log In". Du har nu adgang de næste 12 timer.
Vær opmærksom på
Der kan være enkelte steder på sygehusets matrikler, hvor man af tekniske årsager ikke kan få adgang til internettet.
Medarbejderne i afdelingen kan desværre ikke yde teknisk service eller hjælp til gæsteadgang.
Der er automater med varme og kolde drikke på sygehuset.
I forhallen ved hovedindgangen finder du vores kiosk og café. Her sælges sandwich, drikkevarer, frugt, sødt, aviser, blade og meget andet, og har åbent:
Åbningstider, kiosk og café:
Alle hverdage: kl. 7.30 - 17.00
Weekender og helligdage: lukket
Som patient får du tilbudt mad på afdelingen under din indlæggelse. Dine pårørende er også velkomne til at tage mad med til dig, hvis du ønsker det. Husk at aftale det med personalet, hvis dine pårørende kommer med mad.
Af hensyn til hygiejne, må du og dine pårørende ikke benytte køkken, køleskab eller fryser på sengeafsnittet.
Pårørende kan købe mad i sygehusets kiosk.
Som medindlagt pårørende til en patient under 18 år er der mulighed for at få gratis måltider på afdelingen, hvor barnet/den unge er indlagt.
Medicinboksene til afhentning af medicin på sygehuset finder du ved indgangen til Intensivafsnittet.
Benyt indgang 62 - eller følg de orange fodspor fra hovedindgangen. Boksene er placeret på væggen op mod elevatorerne.
Min Sundhedsplatform er din digitale adgang til sygehuset. Her har du bl.a. overblik over dine aftaler, journalnotater og prøvesvar. Du kan også tilgå videokonsultationer, skrive til afdelingen og vedhæfte fx billede eller du kan anmode om at aflyse din tid.
Som både besøgende og indlagt må du som udgangspunkt gerne bruge din mobil. Du må også bruge tablet og computer.
Vær opmærksom på, at der kan være visse afdelinger og afsnit, hvor du ikke må bruge telefon.
Skal du indlægges, så husk at medbringe din oplader. Og husk at udvise hensyn til andre patienter, pårørende og personalet.
Vi anbefaler, at du som patient bliver kørt eller benytter offentlig transport.
På siden Parkering og transport har vi samlet alle de vigtigste oplysninger til dig om, hvordan du kommer til sygehuset.
Det kan være svært at finde en parkeringsplads. Kom i god tid, bliv kørt eller brug offentlig transport.
Du finder et begrænset antal handicapparkeringspladser ved hovedindgangen. Oversigt over parkeringspladser ved sygehuset.
P-zoner:
-
2-timer: Forbeholdt patienter
-
3 timer: Også for gæster
Der er enkelte zoner til fri parkering.
Du finder også en stor parkeringsplads uden tidsbegrænsning ved Ejegodhallen et par minutters gang fra sygehuset. Her er der også el-ladestandere.
Region Sjælland har patientbusser, der dagligt kører til og fra Rigshospitalet i København.
Nykøbing F. Sygehus er med til at uddanne fremtidens sygeplejersker, læger, jordemødre, social- og sundhedsassistenter og mange andre vigtige faggrupper. Derfor vil du som patient og pårørende på sygehuset møde personer under uddannelse. Nogle er tidligt i uddannelsesforløbet og skal se, høre og have forklaret tingene. Andre er længere i deres forløb – nogle næsten færdige – og de varetager derfor aktivt flere opgaver.
Vi bestræber, at alle under uddannelse bærer en badge på uniformen, der synliggøre, at de er studerende.
Ønsker du ikke, at der er studerende tilstede ved dit besøg hos os, har du som udgangspunkt altid ret til at informere personalet på afdelingen om det. Vi håber dog altid på din forståelse og opbakning til, at vores studerende overværer undersøgelse og behandling af dig – det er sådan, de lærer og får den viden og erfaring, de har brug for.
Rene hænder redder liv - bakterier og virus spreder sig via hænderne. Vask dine hænder grundigt - og sprit dem af bagefter. Så er risikoen for at sprede bakterier mindre.
Du finder spritstandere opsat rundt omkring på hele sygehuset.
Som udgangspunkt er alle Region Sjællands sygehuse røgfri - både indendørs og udenfor på hele matriklen. Dette gælder også for E-cigaretter.
Patienter og borgere har dog mulighed for at ryge på vores to særlige rygeområde udendørs. Områderne er markeret med tydelig skiltning. Udvis hensyn til andre brugere af områderne, og benyt venligst de anbragte affaldsstandere til sikker bortskaffelse af skodder.
Rygeområdet ved indgang 62
I det grønne område ved indgang 62 må du gerne ryge. Området har bænke at sidde på, og det er tilgængeligt med rollator/kørestol.
Bemærk: Rygning ved indgangen er ikke tilladt, da dette forårsager røg- og luftgener inde i bygningen samt for andre, der skal benytte indgangen.
Rygeområdet ved hovedindgangen
På træterrassen ved hovedindgangen må du gerne ryge. Du finder området på højre side, når du går ud af hovedindgangen. Området har bænke at sidde på, og det er tilgængeligt med rollator/kørestol.
Bemærk: Rygning ved indgangen er ikke tilladt, da dette forårsager røg- og luftgener inde i bygningen samt for andre, der skal benytte indgangen.
Du har selv ansvaret for de ting, du medbringer på sygehuset. Vi anbefaler derfor, at du medbringer så få værdigenstande som muligt, når du skal indlægges.
Tal evt. med personalet i den pågældende afdeling for at høre, hvad der er af muligheder for sikker opbevaring.
Som patient eller pårørende til en patient, er du altid velkommen til at kontakte den afdeling, det afsnit eller ambulatorium, du eller din pårørende er tilknyttet, hvis du har spørgsmål til dit forløb.
Du er også velkommen til at kontakte vores Information, hvis du er usikker på, hvem der kan hjælpe dig med at finde svar på dit spørgsmål.
Kontakt
Adresse
Ring til os
Opdateret fredag den 2. aug. 2024