Gå til indhold

Onboarding på SUH NF

Det er vigtigt for os, at vores nye medarbejdere får den bedste start på deres nye job os hos. Her kan du læse mere om, hvordan vi onboarder.

Der er brug for os – og vi har brug for dig!

Nykøbing F. Sygehus er en del af Sjællands Universitetshospital, og som arbejdsplads kan vi tilbyde dig unikke muligheder for en meningsfuld karriere indenfor sundhedsvæsnet. 

Vi – og vores patienter og pårørende – har brug for mennesker, der vil være med til at sikre lighed i sundhedstilbud for borgerne i Vordingborg, Lolland og Guldborgsund kommuner, og i Region Sjælland generelt.

Vi har derfor fokus på rekruttering, trivsel og udvikling af vores medarbejdere og ledere.

Vi prioriterer, at du som nyansat hos os lander godt og trygt i dit nye job. Det tager tid at blive god til sit arbejde, også selvom man har masser af faglig erfaring. Derfor er det vigtigt for os, at vi hjælper dig godt i gang, så du hurtigt føler sig kompetente og i stand til at bidrage meningsfuldt til opgaveløsningen og fællesskabet. 

Vores ambition er ikke bare, at du bliver hos os – vores ambition er, at du trives og udvikler dig hos os. At du bliver en del af den fremtid, der skal være med til at sikre vores patienter den kvalitetspleje og den behandling, de har brug for og forventer af os.

Derfor onboarder vi – grundigt.

Se hele vores onboarding program her.

Det skal du vide om onboarding hos os

Kontakt

Adresse

Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F.

Fjordvej 15

4800 Nykøbing F.

Se kort

Find vej

Ring til os

Tlf. 56 51 60 00

Tlf. 56 51 60 00